Na kurzu jsem nezískala jen konkrétní know-how, ale i partu skvělých lidí, říká podnikatelka Petra

Na kurzu jsem nezískala jen konkrétní know-how, ale i partu skvělých lidí, říká podnikatelka Petra

Přinášíme vám další díl video seriálu, ve kterém sledujeme unikátní příběhy několika klientek na jejich cestě seberozvojovým kurzem a kurzem online marketingu. Natáčeli jsme v průběhu celého semestru. Byli jsme u vstupu účastnice do kurzu, strávili jsme s ní dva víkendy na tematických workshopech a několikrát jsme navštívili i výuku. Dnes se můžete podívat na příběh Petry z Prahy.

V minulém díle jsme sledovali příběh Kateřiny ze seberozvojového kurzu . Tentokrát jsme se s kamerou vydali natáčet Petru, která se přihlásila do kurzu Online marketingu v praxi. Tento kurz byl určen pro maminky, které měly buď fungující podnikání, nebo podnikatelský záměr a potřebovali pomoci s jeho nastartováním v online světě. Odborníci na sociální sítěwebovou analytikureklamu ale i na produktovou fotografii nebo obchodní legislativu účastnicím během půlroku ukazovali cestu, po které se mohou za svým podnikatelským snem vydat.

Petra si založila e-shop na světelné dekorace, který provozuje se svým manželem. S jakou zakázkou do kurzu šla, v čem se ve svém podnikání během půl roku posunula a na co nejvíce bude vzpomínat se dozvíte v nejnovějším dílu našeho video seriálu.

Marek Bartoš, Attavena